Logo Eeckhout Cardoen Garage Poids lourds

Bel ons op 056 66 51 01

VERHUUR & VERKOOP

Want elke klant is uniek

Logo-Garage-Eeckhout-Cardoen.svg
Camions et Poids Lourds Entretien et réparation

E-RENTING

Iedere bedrijfstak heeft zijn specialiteiten en iedereen wil het beste uit zijn materiaal halen.

Daarom gaan wij samen met u op zoek naar een nieuw of tweedehandsvoertuig. Als het nu gaat om een trekker, vrachtwagen, oplegger of bestelwagen, om lange-afstandsvervoer, een bouwvoertuig of een andere specifieke toepassing... Enkel de beste oplossing is goed genoeg.

 

U kan bij ons terecht voor VERKOOP, VERHUUR of LEASING; lange of korte termijn optie met of zonder onderhoudscontract.

 Wij beschikken over een aantal vervangtrekkers en -trailers.

Dit kan nuttig zijn bij grote herstellingen die enige dagen in beslag nemen. Zo kan de klant toch zijn plannnig volgen en zijn afspraken correct nakomen.

op die manier maken wij onze slogan KEEP on TRUCKING meer dan waar.

Camions et Poids Lourds Entretien et réparation

ER TRAILERS

ER-Trailers is officieel invoerder van LECITRAILER en verdeler van WIELTON en FRUEHAUF voor de Belgische markt. De focus op kwaliteit en innovatie ligt aan de basis van het succes van deze trailers. 


Samen met onze partners stellen wij alles in het werk om enkel en alleen maatwerk te leveren. De klantgerichte aanpak maakt van ER-TRAILERS de ideale partner voor uw transport op de weg. U kunt bij ons terecht voor de aankoop en huur op lange en korte termijn van trailers op maat. 

 

ER-Trailers biedt een allround service met alle diensten onder één dak. Dankzij onze partnership met EECKHOUT-CARDOEN kunt u ook voor onderhoudsbeurten of herstellingen van uw trailer bij ons terecht.